Tarvitset:

100g tummaa suklaata

2 kananmunaa

2rkl vahvaa kahvia

2tl vaniljasokeria

1/4tl suolaa

4rkl sokeria

Sulata suklaa ja anna sen jäähtyä. Erottele munista keltuaiset ja valkuaiset siten, ettei keltuaista pääse valkuaisen joukkoon. Vatkaa suklaan joukkoon kahvi, vaniljasokeri ja keltuaiset yksitellen. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi suolan kanssa. Lisää sokeri vaahtoon muutamassa erässä samalla vatkaten, kunnes vaahto on paksua ja kiiltävää. Lisää vaahto suklaaseokseen useammassa erässä varovasti sekoittaen. Jaa mousse laseihin ja nosta viileään muutamaksi tunniksi. Koristeeksi voi ripotella kookoshiutaleita tai murustettua marenkia.

Erittäin täyteläinen jälkiruoka suklaan ystäville. Ohjeesta tulee neljä pientä annosta.